divendres, 27 de maig del 2011

Les acampades no es toquen: solidaritat amb el moviment, Felip Puig dimissió!

La policia ha intentat procedit al desnonament de l’acampada de la Pl. Catalunya de Barcelona i d’altres localitats catalanes com Lleida o Badalona aquest divendres a la matinada. A Barcelona la brutalitat de la repressió policial ha estat enorme. Els cops de porra i els trets de bales de goma han deixat desenes de ferits. Al mateix temps, la policia ha arrasat amb els nombrosos materials que s’havia dotat l’acampada al llarg de 12 dies.

El coratge de la gent que ha resistit els atacs de la policia durant hores a la plaça i de tota la gent que s’ha anat afegint a mostrar el seu suport ha estat impressionant. Els i les estudiants de les facultat properes han deixat les aules per fer front al desnonament i han tallat el transit de la Diagonal com a protesta.

Aquesta important i valenta reacció de solidaritat ha fet retrocedir la policia i que al migdia els manifestants hagin pogut reocupar la plaça Catalunya. Es tracta d’una victòria que mostra que la unitat i la mobilització pot fer front als intents dels poderosos per acabar amb el moviment.


Segueix llegint

1 comentari: